Adventi Helyi Piac a Historia Kertben

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2013. december 06. - 14:00 - - 18:30
Helyszín: 
Veszprém, Historia Kert Sörházánál
Adventi Helyi Piac a Historia Kertben
 
Híres-míves helyi kézművesekkel és ízes finomságokat kínáló Veszprém megyei gazdákkal vár az Adventi Piac Veszprémben, a Historia Kert Sörházánál Adventi idején péntekenként 14:00-18:30 között. A szeretetet ünnepéhez kapcsolódóan megtalálhatod itt a minőséget, akár az ünnepi készülődésről, akár az ajándékokról vagy harapnivalókról legyen is szó. A helyi termék választásával biztos lehetsz abban, hogy a jó minőség, a zöld megoldás és a Veszprém megyei gazdák, kézművesek erősítése mellett döntesz.

Advent idejére igényes helyi kézműves termékekkel bővül ki a minőségi helyi élelmiszerekről híres Csalán - Historia Helyi Termelői Piac. A péntekenként 14 órától 18.30-ig a Historia Kert Sörháza mellett nyitva tartó piac így a mézeskalács adventi koszorútól, kisvonattól a különféle ínyenc ízvilágon át egészen a minőségi kézműves foltvarrott kincsekig kínálja portékáit mind az ünnepi asztalra, mind szeretteink iránti figyelmességünket jelképező ajándékként. A helyi termék a minőség garanciája, vásárlásával a karácsonyi örömök azon jó érzéssel is társulnak, hogy a pénzünkkel a helyi gazdaságot erősítettük, megtakarítottunk sok-sok környezetterheléssel járó szállítást, és szép, értékes ajándékaink sokáig örömet okoznak majd szeretteinknek.

Az illatos mézeskalács díszek, adventi koszorúk, a házi meggyes-mákos rétes, a mézes-mázas ajándékcsomagok, a pikáns sajtok és füstölt sonkák, hurka-kolbász, az egészséges táplálkozást segítő gyümölcs- és zöldséglevek, magok, olajak, a gyümölcsös joghurtok, a kalácsba való dió, mandula, piros alma mellett jól megférnek a házi foltvarrott, díszekben gazdag táskák, párnák, csodás kézműves ékszerek a meseszép képeket ábrázoló gobelinek, kerámia ékszerek, kötött sapkák, sálak, zoknik, levendulás kerámia szív és szalvétagyűrű, melyek mind-mind Veszprém megye termékei.

Az Adventi Piac a helyi értékeket és minőséget választók piaca, ahol biztos lehet a vásárló abban, hogy karácsonyi készülődése örömteli, zöld és tudatos lesz, ajándéka pedig ténylegesen jó választás. Örömét leli benne aki kapja, és aki adja is.

Várunk tehát péntekenként 14-18:30 óra között Veszprémben a Historia Kert Sörházánál.