Zöldfűszerek a konyhában

Nyomtatóbarát változat
Renate és Fridhelm Volk
Zöldfűszerek a konyhában

Ha egészségesebben, változatosabban, különlegesebben szeretnénk főzni, akkor a megszokott „só-bors-fokhagyma" fűszerezést felválthatja konyhánkban a zöldfűszerek kavalkádja. A számtalan vadon termő és kertben termesztett fűszernövény nemcsak feldobja ételeinket, hanem gyógyító hatású is. Jellegzetességeiket, felhasználási és tartósítási lehetőségeiket, élettani hatásaikat, valamint színes fotóikat megtalálhatjuk a Házi Praktikák sorozat új kötetében.

 

A könyv második felében zöldfűszerekkel készült ételek kipróbált receptjei közül válogathatunk, legyen az leves, előétel, saláta, húsos, halas vagy vegetáriánus főfogás, mártás vagy akár desszert.

Egyszerre maximum ennyi napra kölcsönözhető: 
21
Átvétel helyszíne, nyitvatartás: 
Csalán iroda
Általános kölcsönzési feltételek: 
Kölcsönzési feltételek - könyvek és oktatóanyagok

Foglald le!

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.