A Kossuth utcára költözik a piac

Nyomtatóbarát változat
.
A Kossuth utcára költözik a piac
.

Március 28-től a Helyi Termelői Piacot már Veszprémben a Kossuth utcán keresd! A volt Centrum és a Lordok háza közötti terület péntekenként 14 és 18 óra között meglehetősen gazdagon kínálja majd a füstölt árukat, fűszerezett házi sajtokat, egészséges kenőkéket, vitaminpótló rostos leveket, hogy csak párat említsek a kínálatból.

A Csalán Helyi Termelői Piac közel egy éves működést tudhat magáénak, melyet a mostani új helyszín koronáz meg. A veszprémi Kossuth utcára való költözéssel a Csalán Egyesület célja, hogy mindenki számára elérhető közelségbe hozza a minőséget jelentő helyi élelmiszerek széles választékát. A már meglévő törzsvásárlói közönség számára is kedvező a fordulat, hiszen az új helyszín több termelőt, és egyben szélesebb portéka-kínálatot is jelent.

A helyi termelői piacot választók biztosak lehetnek abban, hogy az itt vásárolt élelmiszerek kiváló minőségűek, melyet a helyszínen tartott hivatalos dokumentáció mellett maguk a termelők is saját arcukkal garantálnak. A Csalán Egyesület rendszeresen ellenőrzi a helyi termelői piac árusait, hogy valóban az általuk termelt és előállított élelmiszerek kerüljenek árusításra péntekről péntekre a sétáló utca Lordok Háza és a Bástya Áruház közötti szakaszán húzódó Csalán Helyi Termelői Piacon.

A kínálat az új helyszínnek köszönhetően gazdagodik. Az eddig is megtalálható házi készítésű füstölt comb és kézműves sajtok, a még gőzölgő frissen sült rétesek, pékáruk, gyümölcs- és zöldséglevek mellett sokszínű és ízű egészséges gyümölcs- és zöldségkészítményekkel, friss zöldséggel gazdagodva várja szeretettel az érdeklődőket minden pénteken 14-18 óra között Veszprémben a sétáló utcán a Csalán Helyi Termelői Piacon.