Fogjunk össze a rászorulók otthonainak melegéért!

Nyomtatóbarát változat
.
Fogjunk össze a rászorulók otthonainak melegéért!
.

A Csalán Egyesület az éghajlatváltozás mérséklése és hátrányos helyzetű családok költségeinek csökkentése céljából otthonok nyílászáróinak szigetelését tűzte ki célul.

A program során olyan szerény anyagi helyzetű családok fa nyílászáróit szigeteljük le a legkorszerűbb technológiával, akiknek nincs lehetőségük különösebb beruházást megvalósítani otthonaik energiatakarékossága érdekében. A fa nyílászárók utólagos szigetelésével a családok fűtési költségei akár 20%-kal is csökkenhetnek, miközben az éghajlatváltozás mérséklése irányába is jelentős lépéseket teszünk. Mindez a jelenleg rendelkezésre álló legolcsóbb, de egyben leghatékonyabb technológiával, azaz legköltséghatékonyabb módon valósul meg.

A nyílászárók szigetelése a Csalán Egyesület által összegyűjtendő adományokból valósul meg, melyet a 13600-as adományvonal 56-os kódjának megadásával tud Ön is gyarapítani. A hívás díja 250 Ft. Az egyesület a befolyt összeget a rászoruló családok otthonainak szigetelésére fordítja.

Az adománygyűjtés során célunk 10 Veszprém megyei család otthonának nyílászáró szigetelése. A szigeteléshez szükséges eszközzel az egyesület már rendelkezik, így a kampány során befolyt összeg az ablakok szigetelőanyagainak megvásárlására illetve a szakember költségeire korlátozódik. Minden összegyűjtött 10.000 Ft egy-egy család melegebb otthonát biztosítja.

Az adománygyűjtést az egyesület 2013. december 31-ig folytatja, de a szigetelés az adományok beérkezésével megindul.

Az adománygyűjtés az AdhatVonal (www.adhatvonal.hu) segítségével valósul meg, amennyiben Ön hívja a 13600-os telefonszámot és megadja az 56-os kódot.

Elszámolás az AdhatVonal segítségével gyűjtött adományokról

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület adományvonalának száma: 13600/56

Adománygyűjtés célja: Az éghajlatváltozás mérséklése és hátrányos helyzetű családok költségeinek csökkentése otthonaik nyílászáróinak szigetelésével.

A 2012. december 31-ig befolyt adományok a következőképpen alakulak:

beérkezett hívásokból és üzenetekből származó adomány teljes összege (a):

 8959 Ft

a telefonszolgáltatók részére átadott díj

  597 Ft

működési költségek

        0 Ft

adományközvetítői díj

 5 000 Ft

a szervezet által felhasználható összeg:

 3362 Ft