Klímaőrjárat iiiiiindul

Nyomtatóbarát változat
.
Klímaőrjárat iiiiiindul
.

 

Klímaőrjárat  környezetvédelmi vetélkedő indul, melyre 3 fős felsőtagozatos diákcsapatok jelentkezését várjuk. A február 21 és június 2 között zajló megmérettetés 3 fordulóból áll, és egy 5 napos nyári kalandtáborért zajlik. A 3 fordulós verseny egy regionális döntővel zárul júniusban, ahol a legjobb 8 csapat mérheti össze tudását. A csapatok jelentkezését 2014. február 20-ig várjuk a gyenesviktor [at] gmail [dot] com címre.

Örömmel adjuk hírül, hogy idén is indul a Klímaőrjárat, mely vetélkedőn ezúttal is izgalmas és újszerű feladatok várnak!  

A Magyar Természetvédők Szövetsége az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesülettel közösen KLÍMAŐRJÁRAT címmel országos 3 fordulós vetélkedőt hirdet, amely 2014. február 21-től 2014. június 2-ig tart.  

A Klímaőrjárat vetélkedőt a Közép-dunántúli Régióban a Csalán Egyesület koordinálja.

A vetélkedőre 5-8. osztályos, 3 fős, felső tagozatos diákcsapatok jelentkezését várjuk iskolánként tetszőleges számban 2014 február 20-ig.
 
Az izgalmas vetélkedő során a gyerekek sikerszakmákban próbálhatják ki magukat, oknyomozó riporterként küldetésük, hogy felderítsék a főbb környezeti problémákat, okos kis tudósként megoldást keresnek rájuk, kommunikációs szakemberként pedig továbbadják a szerzett ismereteket. 

A 3 fordulós verseny egy regionális döntővel zárul júniusban, ahol a legjobb 8 csapat mérheti össze tudását. A zöld csapatok küzdelme egy 5 napos kalandtáborért zajlik, de terep- túra- és kerékpáros felszerelések, kreatív környezettudatos játékok, magazin előfizetések is várják a gyerekeket. 

A jelentkezési lapokat kérjük, a gyenesviktor [at] gmail [dot] com e-mail címre küldeni szíveskedjék.

A vetélkedőhöz sok sikert kívánunk!