Versenyezz a csapatunkkal!

hírlevél a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
Veszprém, 2012. november 29. 2012/17. szám

 

Mérhető megtakarítások verseny

 

Örülnél, ha kevesebb lenne a villany-, gáz- vagy vízszámlád? Szeretnél energiatakarékosabban élni? Most a megtakarításokon túl még nyerhetsz is vele! Jelentkezz a Csalán „Mérhető megtakarítások” versenyére, és érj el minél több megtakarítást 2012. december 1 és február 1 között.

A Csalán a verseny ideje alatt folyamatosan ötleteket, praktikákat ad, hogy mit is tehetsz az energiatakarékosság jegyében. Mindenképpen nyertes leszel a versenyben való részvétellel, hiszen kevesebb lesz a víz-, villany- ill. gázszámlád, és akár egy biciklivel, túrasátorral vagy társasjátékkal zárhatod a versenyt. A legjobb megtakarítást elért családok a versenyt április 1-ig folytatva az országos megmérettetésen is részt vesznek további értékes nyereményekért.

A mérhető megtakarítások versenyen a mellékletben található Jelentkezési lap kitöltésével és a csalan [at] csalan [dot] hu e-mail címre történő visszaküldésével tudsz indulni. Az induló óraállásokat 2012. december 1-én mindenképpen olvasd le, és küldd el őket a csalan [at] csalan [dot] hu e-mail címre.