Monostorlátogatások a gasztroturizmus mentén

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2016. november 19. - 13:00 - - 17:00
Helyszín: 
Bakonybél - Zirc,
apatsagi_sorok

Sokakat tölt el kíváncsisággal, miként működhet egy kézműves sörfőzde, illetve egy, a saját javakból csokoládét, gyógyteát, bort… készítő manufaktúra. Ennél még sokkal nagyobb kíváncsiságra tehet szert, ha mindezt szerzetesek végzik. Így egyetértünk abban, nem mindennapi a lehetőség, melyet november 19-én tesz lehetővé a Csalán Egyesület. Szervezésüknek köszönhetően Gazdatúrájuk által most betekintést nyerhetsz a Zirci Ciszterci Apátság Sörmanufaktúrájának és a Bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor manufaktúrája működésének rejtelmeibe. 

Amennyiben ismered a zirci söröket, de ha nem, annál inkább, vagy, ha kóstolni szeretnéd a bakonybéli levendulás-mentás-boros csokoládét, a lekvárt és mindemellett ezen termékek előállításának közvetlen helyszínén kézzelfoghatóan megtapasztalnád készítésük folyamatát, mindenképpen tarts velünk!

És ha még szerencséd is van, mindezt első kézből, azaz szerzetesi idegenvezetés mellett élheted át.

A Gazdatúra időpontja: 

2016. november 19. (szombat) 13:00- 17:00

Részvételi díj: 

A Gazdatúrán való részvétel ingyenes. Az utazás önköltséges.

Utazás: 

A Csalán telekocsik szervezésével tervezi megoldani az utazást. Az utazás szervezéséhez fontos információ, hogy saját gépjárművel érkezel-e, illetve, hogy autódba tudsz-e még utasokat fogadni (hány főt)? Köszönjük, hogy ezzel is segíted a környezetbarát közlekedést!

Jelentkezés módja: 

Jelentkezni november 15-igtimi [at] csalan [dot] hu e-mail címen vagy a 06 30 946 0658-as telefonszámon lehet.

Kaocsolódó honlapok:

Csalán Kosár