Bésán János

Nyomtatóbarát változat

Bésán János - Peiba Kft., Nemesvámos, étolajak

"Cégünk, a Peiba Kft. 1990-ben alakult meg. 1996-ban családi vállalkozássá fejlődtünk. A sikereknek és a folyamatos újításoknak hála egyre több és egyre szélesebb termékportfólióból választhatnak ügyfeleink. A tökmagolaj iránti folyamatosan növekvő kereslet arra sarkallta vállalkozásunkat, hogy a termeltetés mellett a tökmagolaj előállítását is Magyarországon valósítsuk meg. Ezért 2012-ben megépítettük saját tökmagsajtoló üzemünket. Az új gyáregység minden négyzetméterét úgy terveztük, hogy ott a legmodernebb technológia alkalmazására nyíljon lehetőség. Így a legkorszerűbb gépek üzembe állításával, kompromisszumok megkötése nélkül garantáljuk a legjobb minőséget fogyasztóink számára."  - mutatja be tevékenységüket János.

Pepo Papa - Új ízt hoz az életedbe

"Hogyan született Pepo Papa? Kezdetben volt sok hozzáértő kéz és még több szeretet. A napsütötte, gazdagon termő tökföldekről gondos odafigyeléssel összegyűjtöttük a legszebb, „legkerekebb” tökmagokat, majd a tökmagokból kisajtoltuk és üvegbe töltöttük a természet minden kincsét, hogy az Ön asztalára csakis a legkiválóbb, selymesen sűrű olajok kerülhessenek. 

Bársonyos, telt ízek, friss, huncut zamatok. Pepo Papa szinte minden ételből a legjobbat hozza ki. Saláták lágy önteteként, krémlevesek koronájaként, húsok mellé, sőt még savanyú káposztához is fogyaszthatja. Főtt burgonyával, rizzsel is kiváló, felhasználásának szinte nincs határa, akár tojásrántottát, vagy natúr hússzeletet is süthet benne. Ha valami egészen különleges élményre vágyik, próbálja ki vanília jégkrémmel!"


Találj rá Te is kedvenc receptedre, kóstolj bele a napérlelte, selymes ízvilágba!