Energiatakarékossági bemutatónap

Nyomtatóbarát változat
.
Energiatakarékossági bemutatónap
.

Szeretnéd tudni, hogy konkrétan mit tegyél, hogy energiát takaríts meg otthondoban? Személyre szabottan? Ötletek, eszközök, praktikák tárháza nyílik meg előtted, ha Te is teret adsz egy "Mérhető megtakarítások" bemutató napnak, ahol minden kérdésedre válasz kapsz.

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület az éghajlatváltozás mérséklése céljából energia megtakarítást célzó bemutató napok tartását kínálja olyan csoportoknak, akik nyitottak arra, hogy apróbb változtatásokkal, kisebb beruházásokkal energiatakarékos, egyben környezettudatos életet alakítsanak ki.

A bemutató napok rövid elmélet ismereteket követően gyakorlatban is megvalósítható praktikákat, lehetőségeket foglalnak magukba, így az azokon résztvevők tudni fogják, hogy a megtakarításaikat ők maguk hogyan tudják saját életükbe beépíteni. A gyakorlati megvalósítást segítendő a Csalán Egyesület kölcsönözhető eszközöket (pl. szigetelőgép, fogyasztásmérő), szolgáltatásokat (hőkamerázás, ökoauditálás), szakmai kiadványokat is biztosít az otthonok megtakarításainak csökkentése érdekében.

A bemutató napot a Csalán Egyesület térítésmentesen meg tudja tartani 10 csoport számára, amennyiben a csoportban lévők száma eléri a 15 főt. 

A bemutató napon résztvevők körében hőkamerázási szolgáltatást és ökoauditálási szolgáltatást sorsolunk ki, de emellett minden résztvevő számára biztosított lesz ezen lehetőségek igénybevétele egy előre leegyeztetett időpontban.

A bemutató nap megtartására való igényt a Csalán Egyesület elérhetőségein kérjük jelezni. (csalan [at] csalan [dot] hu, 88-578-390)