Eszközök

Aprítógép (Bosch AXT 25TC aprítógép)

 Elektromos aprítógép gyűjtőtartállyal. Maximális ágvastagság: 45 mm.

Aprítási kapacitás: 230 kg/h

Az eszköz mellé hosszabbítót és kesztyűt biztosítunk.

Bérleti díj: 5000 Ft/nap vagy hétvégére (péntek reggeltől hétfő reggelig) 10.000 Ft. (bruttó ár)

Digitális zajszintmérő (Voltcraft Plus SL-300)

Digitális műszer belső kalibrálási lehetőséggel, nagyméretű LC kijelzővel, hangszint mérésre decibel (dB) egységben. Megfelel az EN 61 672-1 szabvány követelményeinek. Az SL-300 a 2 pontossági osztályba tartozik; általános terepi (üzemi) mérésekre szolgál. Kétféle frekvenciaértékelő szűrőt (a v. C) és kétféle időbeli értékelést lehet használni.

Frekvencia mérési tartomány: 31,5 Hz – 8 kHz; hangszint: 30 – 130 dB.

Energy Check 3000 - Fogyasztásmérő

A készülék a rajta keresztül csatlakoztatott készülék elektromos áram felhasználását méri. Megfelelő adatok megadása után a készülék kijelzi a mért berendezés által használ áram költségét is. Mérési tartománya: 1,5W…3000 kW. A működtetéshez elem nem szükséges.

Bérleti díj: 2000 Ft/alkalom (bruttó ár)

Háti permetező

A háton hordható és kézi pumpálású permetezőgép kiválóan használható növényvédelmi célú vegyszeres és folyékony műtrágyával történő permetezésre üvegházakban, gyümölcsösökben, ültetvényeken és kiskertekben.

Paraméterek:

Mikrohullám teszter (Voltcraft MT-128)

Mikrohullámú sütő veszélyes sugárzásának kimutatására szolgál.  A tömítetlen helyeket közvetlenül mutatja az analóg skála a sugárzást. A készülék elem nélkül működik.

Bérleti díj: 1.500 Ft/alkalom (bruttó ár)

Nagyfrekvenciás vizsgálóműszer (HF 58B)

Nagyfrekvenciás sugárterhelés vizsgálatára kifejlesztett készülék. Ilyen sugárzás forrása lehet a mobiltelefon, vezeték nélküli telefon, mikrohullámú sütő, UMTS és Bluetooth készülék is.

Szigetelőgép (Sparky marógép géptalppal)

Fa nyílászárók (ajtók, ablakok) utólagos szigetelését teszi lehetővé. Segítségével egy nút készíthető a nyílászáróba, mely nútba történhet a szigetelést biztosító műanyag tömítő anyag.

Bérleti díj: 2.500 Ft/nap vagy hétvégére (péntek reggeltől hétfő reggelig): 5.000 Ft (bruttó ár)