Önkéntesség

102 extra tréninggyakorlat

Gary Kroehnert

A 102 extra tréninggyakorlat a szimulációk, szerepjátékok, a trénereknek valamint az oktatóknak szánt gyakorlatok újabb sorát vonultatja fel, melyek hatékonyan alkalmazhatók a legkülönbözőbb munkahelyi helyzetekben, mindenféle szervezetnél. Az egyénileg és csoportosan egyaránt alkalmazható tréninggyakorlatok szórakoztató, egyszerű módszerekkel fejlesztik a kommunikációs készségeket, a csapatmunkát és az érzékelést. Ez a könyv a tréning menedzserek, gyakorlatvezetők, vezetők, emberi erőforrás menedzserek és tanácsadók nélkülözhetetlen eszköze.

103 játékos tréninggyakorlat

Gary Kroehnert

A könyv olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyeket bármikor fel lehet használni a tréning ideje alatt, alkalmasak kis és nagy társaságok számára is. A gyakorlatok egymástól függetlenek, így mindegyik saját instrukciókat, anyaglistát tartalmaz. A könyv kezdő és a gyakorlott trénernek egyaránt elegendő információt, mintákat nyújt ahhoz, hogy kellő kompetenciával tudják vezetni a tréningeket, miközben felhasználják a könyvben leírt gyakorlatokat.

198 oldal

Szabadtéri tréninggyakorlatok

Gary Kroehnert

Ez a könyv hetvenöt gyakorlatot, kihívást és tevékenységet tartalmaz, melyeket csoportvezetők használhatnak. Mindegyiket kipróbálták és tesztelték. A gyakorlatok mindegyike kihívást jelent úgy az egyén, mint a csapat számára. Ezeknek a tevékenységeknek a hosszú távú haszna magában foglalja a magasabb szintű csapattevékenységet, a kisebb felfordulás-mennyiséget és az élvezetesebb munkakörnyezetet. A csapatmunka nem csak úgy megtörténik, mert a főnök azt mondja, mindenki egy csapatként dolgozzon. Egy csapatnak meg kell tanulnia, hogyan kell együtt dolgozni.