Hozd magaddal…

hír a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
.
Utcazene
Fotós: 
Csalán fotó
.

…a pöttyös bögréd, zöldítsd így a fesztivált! volt a Csalán Egyesület mottója az idei Utcazene Fesztiválon, ahol is összebeszélve a szervezőkkel zöldítettük a zenei csemegékre éhes, fesztiválozni vágyó közönséget.

A fesztivál pénteki napján otthont zöldítő tanácsokkal, a témához kapcsolódó éghajlatvédelmi kiadványokkal ás apró ajándékokkal vártuk a „zöld sátor” árnyékot adó ponyvája alá betérő érdeklődőket.

 

Kérdezett minket kisiskolás és nagyszülő, kiránduló család és az előző esti mulatságtól még mámoros hangulatban leledző fiatal is. Egyszóval: hatékonyak voltunk, mindemellett igazán jól éreztük magunkat a minket néha jobbról, néha balról körbezenélő utcazenészek körében.

 

Nagy érdeklődés kísérte a fiataloknak szóló, könnyed hangvételű Válts zöldre! c. kiadványt, illetve sokan kíváncsiskodtak a közeljövőben megrendezésre kerülő, immáron tizenegyedik Ökovásár programja után. Ez utóbbiaknak részleteket még nem árulhattunk el, viszont annál lelkesebben ajánlottuk számukra az on-line felületen is elérhető szolgáltatásainkat, valamint kölcsönözhető eszközeinket.

 

Szolgáltatásainkról és kölcsönzési lehetőségeidről bővebben tájékozódhatsz a www.csalan.hu oldalon vagy nálunk a Csalán Egyesület irodájában, fesztiválhangulatban pedig legközelebb Taliándörögdön (július 29-30.) és Gecsén (július 30.) találkozhatsz velünk.

Keresd a Csalánt!