Kiállítókat várunk! – a X. Ökovásár következik!

hír a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
.
Kiállítókat várunk! – a X. Ökovásár következik!
Fotós: 
Csalán fotó
.

Emlékszel, tavaly milyen sokan voltunk!? Bízunk benne, az idei év szeptember hónapjának harmadik hétvégéjét is jó kedvében találjuk, és az őszi időjárás ismét keblére ölel minket, hogy minél többen ellátogathassanak hozzánk Veszprémbe, az Óváros térre.

Ebben a vásárban minden megtalálható, ami az egészséges táplálkozáshoz szükséges, mindez bio- és helyi termelők szíves kínálásával. Ezen felül kézművesek árulják portékáikat sok-sok program, játék adta móka és kacagás mellett.

Kiállítók figyelmébe:

Szeretnéd eladni? Megmutatni? Megkóstoltatni? Elmondani, hogy készül? S megtanítani erre másokat is? Akkor jelentkezz résztvevőnek, kiállítónak, vásározónak az immáron tizedik alkalommal megrendezésre kerülő, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ökovásárba.

Hogy bio- vagy helyi termelőként árusíthass, a következő engedélyekkel kell rendelkezned:

  • Legutóbbi biotermelői tanúsítvány
  • Őstermelői igazolvány
  • illetve minden, az árusításhoz kapcsolódó hivatalos irat, ami szükséges lehet.

A többit majd mi elintézzük! :-)

A férőhely limitált, ezért érdemes mihamarabb felkeresni bennünket! A vásáron az eddigiekhez hasonlóan asztallal rendelkező sátrat biztosítunk minden kiállítónak. A termelőknek a részvétel bár térítésmentes, kaució befizetése szükséges. A kaució összege 5000 Ft, melyet a vásárra való érkezéskor visszafizetünk a résztvevőknek.

Kérjük, a vásáron való részvételt jelezd egyesületünk valamely elérhetőségén (Tel:88-578-390, 88-443-450, e-mail: timi [at] csalan [dot] hu). A részvétel akkor válik érvényessé, ha a kaució beérkezik egyesületünkhöz akár csekken akár átutalással (bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-02978495, Erste Bank)

A jelentkezési határidő: 2010. szeptember 3.

Kapcsolódó anyagok: