ökovásár kategória

Az egészség vására zöld övezetbe kerekítve

2012. augusztus 25.
.
Az egészség vására zöld övezetbe kerekítve
.

Töksacc, bionózi, diótörő- és kukoricamorzsoló verseny, játék, móka, kacakás, eszem, iszom, dínom-dánom, nótaszó és tánclépés, zöldség, méz és sajthegyek, tönkölybúza, lekvár, faműves és szörpös, csipkevereő, levendulaillat, szappanmámor... Egyszóval: Ökovásár volt! :)

„Ökovásár ízei” idénysaláta

2012. augusztus 24.
.
„Ökovásár ízei” idénysaláta
.

A Balatoni Nyár ma reggeli, élő adásában már elkészítettük. A stáb odáig volt érte, Neked is ki kell próbálnod. A hozzávalókat holnap, alkonyattól pirkadatig beszerezheted a Színházkertben. S hogy kellemesebbé tegyük számodra a portékák közti önfeledt válogatást, sátrainkkal beköltöztünk a gesztenyefák árnyékába. Nincs mentség! Holnap találkozunk a XII. Ökovásárban! :)

Augusztusi Ökovásár a Színházkertben

2012. augusztus 16.
.
Augusztusi Ökovásár a Színházkertben
.

Ahogy azt láthatod, vidám hangulatban zajlott a XII. Ökovásár sajtótájékoztatója. A jövő szombati vásári forgatagban a család minden tagja megtalálja a neki való programot. Lesz családfőknek való borkostolás, aprónépnek ügyességi játékok, s míg a Család apraja-nagyja hasznosan tölti a szabadidőt, a háziasszonyok kosárba gyűjthetik a télire való javakat.

XII. Ökovásár

2012. augusztus 10.
.
XII. Ökovásár
.

És eljött az idő, hogy közhírré tegyük mindazt, amit az idei Ökovásárról tudni kell és érdemes! Aki hallja, adja át!

XII. Ökovásár-2012. augusztus 25.-Színházkert !!!

2012. július 19.
.
Ökovásár 2012
.

Aki hallja, adja át! Az ÖKOVÁSÁR ez évben 2012. AUGUSZTUS 25-re datálódik és hogy ne csak az időpont változzon, a vásári forgatag színhelye is másutt lesz. A bio- és helyi termelőket, valamint a kézművesek sokaságát ezúttal a SZÍNHÁZKERTBEN találjátok!!! Már most vésd bele a naptárba!

Amit a Nagymamától tanultam…

2011. szeptember 27.
.
Ökovásár
.

…volt a mottója Schäffer Erzsébet előadásának a XI. Ökovásárban, ahol ez évben először díjazták az év kiállítóját ezzel is segítve az egészséges élelmiszerek és kézműves termékek helyben való hasznosulását.

Közhírré tétetik, vásár rendeztetik!

2011. szeptember 6.
.
Ökovásár
.

Schäffer Erzsébet a fővédnöke a XI. Ökovásárnak, melyben színpadi közreműködésével is segíti a helyi termékek népszerűsítését. A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület rendezvényén az élelmiszerek kínálata szinte már teljeskörű, azaz minden megtalálható innen a közelből, ami szem, s szájnak ingere.

Tizedik alkalommal kukorékolt az Öko-kas

2010. szeptember 25.
.
Tizedik alkalommal kukorékolt az Öko-kas
.

Humorral vegyített, ízes hangulatban zárult szombat este a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület jubileumi Ökovására, ahol tizedjére kélt el az Öko-kas, együtt játszott unokától nagyszülőig minden korosztály. Szólt a zene, táncosok ropták, versmondók fújták, zenészek húzták-vonták, s ahol zöldségeken, gyümölcsökön és egyéb nyalánkságokon túl gyönyörű kézműves portékák közül válogathatott a lelkes érdeklődő.

Azt hallottam én a téren, Ökovásár jövő héten!

2010. szeptember 17.
.
Bio- és helyi termékek vására
.

Az eddigi éveket felülmúló, programokban, látvány-, áru- és programkínálatban gazdag vásári forgatagra számíthatnak mindazok, akik ellátogatnak szeptember 25-én az Óváros térre a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület nagysikerű programjára, a X. Ökovásárra.

Jubiláló Ökovásár

2010. augusztus 26.
.
Bio- és helyi termelők vására
.

Már csak egyetlen hónap és újra itt a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület szervezésében megvalósuló egészséges élelmiszerek, helyi értékek vására, az Ökovásár! Ahogy az minden évben lenni szokott, most is szeptember hónap harmadik szombatján kerül megrendezésre Veszprémben, az Óváros téren. Immáron tizedik alkalommal!