Sürgős segítségre van szükség!

hír a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
.
A vörösiszap pusztítása
Fotós: 
Csalán fotó
Amit a vörösiszap maga után hagyott
.

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület Devecser város önkormányzatával egyeztetve kíván segítséget nyújtani a vörösiszap-áradat sújtotta területek lakosságának, valamint az ott dolgozóknak.

Az október 4-én történt, a világon ez idáig egyedülálló természeti katasztrófa sújtotta területeken élőknek, valamint az ottani feladatokban részt vállaló munkaerő támogatásához szeretnénk azonnali segítséget nyújtani. Ehhez várjuk a felajánlásokat, adományokat. Toldi Tamással, Devecser város polgármesterével egyeztettünk, az ő elmondása szerint kérük mindenkit, aki segíteni tud és teheti, az alábbi listában szereplő dolgokat válogassa össze – mondta el Szalay Tímea, a Csalán Egyesület elnöke:

Információ terjesztés, gyerekrogramok szervezése lenne azon segítők feladata, akik részt tudnak vállalni a katasztrófa sújtotta területen dolgozók munkájában. Továbbá nagy segítséget jelenthet, ha valaki vonóhorgos autóval rendelkezik és szállítást tud vállalni.

Sokat jelentene bármilyen természetbeni, illetve pénzbeli adomány is. Az alábbi listában szereplő dolgok bármelyikének felajánlásával sokat segíthet bármelyikünk: gumicsizma, esőkabát, saválló védőkesztyű, aktívszenes és porszűrő maszk, tartós élelmiszer, tisztítószerek, bútor, ruha, cipő, takaró.

A pénzbeli felajánlásokat az alábbi bankszámlaszámra várjuk, kérünk mindenkit, a közleményben mindenképpen tüntesse fel: VÖRÖSISZAP ADOMÁNY

Bszsz.: 11600006-00000000-0297849

Minden felajánlást szívesen fogadunk!

További információ: Csalán Egyesület, 88/578-390, 06/30/468-49-94