Tőosztással vagy tűzdeléssel?

hír a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
.
Tőosztással vagy tűzdeléssel?
.

Növényszaporítást célzó tanulmányutat szervez a Csalán Egyesület Zánkára, melyre várja jelentkezőit. A több alkalmas kertészeti tanulmányutak közül a jelenlegi, május 1-i kirándulásra április 29-ig lehet jelentkezni az Egyesület elérhetőségein.

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület egy, a növények házi szaporítási lehetőségeinek megismertetését célzó tanulmányutat szervez Zánkára 2015. május 1-én. A Gyógynövényvölgy szakemberei nem csak szavakban, de a gyakorlatban is megmutatják, sőt a résztvevők saját kezűleg is kipróbálhatják a szemzést, tőosztást, a dugványkészítést, hajtásdugványozást vagy éppen a tűzdelést. Ezen növényszaporítási eljárások ismeretében virágainkat éppúgy,  mint bogyós gyümölcseinket saját kezűleg tudjuk majd szaporítani. És máris csere-berélhetjük kertünk szépségeit barátainkkal vagy éppen a szomszédokkal.

A tanulmányút veszprémi találkozója 2015. május 1-én 8:00-kor. A program koradélutáni visszaérkezésű, így ennek megfelelően ételről és italról a résztvevőknek maguknak kell gondoskodniuk. A részvétel az első 8 jelentkező számára ingyenes, több jelentkező esetén önköltségen tudja az Egyesület biztosítani a részvételt. Jelentkezni a titkarsag [at] csalan [dot] hu e-mail címen, illetve a 88-578-390-es telefonszámon lehet 2015. április 29.