Pedagógusok kategória

Klímaőrjárat határidő február 20!

2014. február 17.

A Klímaőrjárat környezetvédelmi vetélkedőre 2014. február 20-ig lehet jelentkezni!

Fődíj: nyári kalandtábor

Azt hallottam én barátom, Ökovásár lesz a nyáron!

2012. augusztus 14.

Kedves Barátunk!


Az idei évben korábbi időpontban és más helyszínen szervezzük meg közkedvelt szabadtéri rendezvényüket, az Ökovásárt. A bio- és helyi termelőket, valamint kézműveseket felvonultató tizenkettedik vásári forgatag ezúttal 2012. augusztus 25-én lesz Veszprémben, a Színházkertben. Ne feledd hát, ennek megfelelően írd be naptáradba az eseményt, részletes programért pedig kattints kapcsolódó cikkünkre!

Energiasuli

2012. június 28.

Eszedbe jutott, hogy versenyezz a számláiddal?


Az energiaszámlák kifizetésekor, vagy az éves leolvasáskor szembesülsz igazán azzal, hogy mennyi energiát is használsz fel. Ez hosszabb-rövidebb ideig feszültséget okoz Benned, majd minden megy tovább. A nyomasztó lelki teher azonban csökkenthető az energiaszámlákkal egyetemben már egy kis odafigyeléssel, és közben még zöldíted és az életed, csökkented az ökológiai lábnyomodat.

 

Gyűjtsd a krajcárt!

2012. június 15.

Kedves Barátunk, leendő Önkéntesünk!

 

Örömmel újságolom, hogy a Csalán Egyesület ismét egy nagyon érdekes és nagyszabású rendezvényt szervez, az ÖKOFESZTIVÁLT, mely több területen is önkénteseket igényel.

 

Természetesen Krajcárokért, amit akár már az Ökofesztivál utáni munkanapokon beválthatsz az irodában található termékekre.

Minden önkéntes óra = 1 db krajcár.

 

Gyűjtsd a krajcárt! klónja

2012. június 15.

Kedves Barátunk, leendő Önkéntesünk!


Örömmel újságolom, hogy önkéntes munkád immár krajcárt ér. Minden nálunk önkénteskedett óráért krajcárt kapsz, mely szuper ajándékokra váltható. Hogy csak néhányat kiemeljek: apróbb ajándékoktól (Csalános bögre, Csalános kitűző, póló) a komolyabbakig (sportszerek, túrafelszerelés, közös kirándulás akár Erdélybe). Ehhez csak a krajcárokat kell gyűjtened, mi adjuk hozzá a teret.