önkéntes központ kategória

Maradj Te is önkéntes!

2011. október 12.
.
Veszprém Megyei Önkéntes Centrum
.

A Csalán Egyesület által koordinált Veszprém Megyei Önkéntes Centrum működése záró szakaszába lépett. A programot értékelő, záró rendezvény alkalmával adtak összefoglalót az Önkéntes Centrum elmúlt egy évben történt eseményeiről, sikereiről. A délelőtti konferencia során szó esett az Önkéntesség Európai Évéről, illetve arról, hogy a hivatalos évet követően milyen jövő vár a témára.

Aktuális önkéntes feladatok

2011. szeptember 30.
.
Önkéntes Centrum
.

A továbbiakban olvashatod a Veszprém megyében fellelhető és bármikor végezhető önkéntes feladatok listáját. Kattints tovább és ragadd meg a lehetőséget, hogy segíthess!

Önkéntes menedzsment másodszor is

2011. április 19.
.
Veszprém megyei Önkéntes Centrum
.

Sikeresen befejeződött a Veszprém megyei Önkéntes Centrum által szervezett 2x2 napos Önkéntes Menedzsment Képzés, melyen 12 szervezett vett részt.

Önkéntességről szóló tájékoztatóra

2011. március 4.
.
Önkéntességet Veszprém megyébe!
.

Várunk Téged is, melyet az esélyegyenlőség területén működő civil szervezetek bevonása céljából szervezünk.

Keresd az Önkéntes Centrumot!

2011. január 20.
.
Önkéntesség Veszprémben
.

Biouzsonnával vártuk az önkéntességgel kapcsolatos mindenfajta információra éhes újságírókat tegnap délután a Tapó Fogadó különtermébe. A Csalán Egyesület 2010 nyarától, mint Önkéntes Centrum koordinálja az önkéntességre fogékony magánszemélyek és az őket fogadó szervezetek egymásratalálását. Hogy Te mit tehetsz? Kattints tovább, s megtudod!

2011 az Önkéntesség Európai Éve

2011. január 7.
.
Önkéntesség Európai Éve
.

A Nemzetközi Önkéntesség Éve után 10 évvel, 2011 az Európai Önkéntesség Éve lett, ami a Veszprém Megyei Önkéntes Centrum életében is meghatározó fontosságú lehet. Bízunk benne, hogy ezen kezdeményezés helyi szinten is növelni fogja az önkéntesség népszerűsítését, elterjedését, tudatosítja az emberekben az ebben rejlő társadalmi értékeket, valamint aktivitásra sarkalja az önkénteskedni vágyókat és az őket fogadó szervezeteket egyaránt.

Önkéntes Mikulásaink sikere

2010. december 16.
.
Önkéntes Mikulás az óvodában
.

Mikulás-válogatásunk sikerének köszönhetően megmozgattunk fiatalt és időset egyaránt, így a lelkes önkéntesekből csak nagy nehézségek árán tudtuk kiválasztani a leglegleghohohóóóóóóbbat...

Mikulások és Krampuszok jelentkezzenek!

2010. november 26.
.
Levél a Mikulásnak
.

Gyerekkorodban Te is szerettél volna jóságos Mikulás vagy éppen ördögi krampusz lenni? Mi most teljesítjük ezt az álmodat!

Friss híreink önkénteseknek

2010. október 13.

A helyzet napról napra változik. Megpróbálunk összefoglalót adni azoknak, akik munkájukkal segítenének a helyszínen, önkénteskednének valamilyen formában. Híreinket a Csalán Egyesület tapasztalatai és az ajkai Kristályvölgy Egyesület információi alapján állítottuk össze.

Önkéntes segítőkre van szükség

2010. október 7.
.
Önkéntes segítség
.

Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenek a vörösiszap-áradat sújtotta településeken!